De "Stolze" collectie in het westland

Joop Stolze is in hart en nieren liefhebber van klassieke sportwagens. In 1976 importeerde hij z'n eerste rode TR3A uit Londen. Inmiddels is de verzameling uitgegroeid tot vele honderden auto's met de meest bijzondere exemplaren! Alles zelf geÔmporteerd, waardoor de prijzen lager blijven en de historie betrouwbaarder. Dus zoekt u iets speciaals, al dan niet gerestaureerd, rij dan door onze site of rij naar De Lier. Bel ons eerst even, om te voorkomen dat de klassieke auto van uw dromen net verkocht is, wanneer u komt. OPENINGSTIJDEN: open van 8.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 8.00 tot 15.00 uur, zondag gesloten. 1 januari gesloten

Snel zoeken in ons aanbod!

Aanbod auto's
Merk:
Trefwoord:
Jaartal:
  t/m  
- Ondanks de zorg die besteed wordt aan een correcte invoer van de gegevens, kunnen wij niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten.
- Aan de genoemde prijzen en teksten kunt u geen rechten ontlenen.
- Prijzen zijn in EUR, onder voorbehoud en kunnen dagelijks gewijzigd worden
- Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.
- De genoemde prijs is voor de auto in de huidige staat (tenzij anders vermeld). Uiteraard kunnen wij aan elke auto wijzigen wat u wilt, dus van gedeeltelijke aanpassingen (interieur, kleur, bumpers, vloeren etc) tot een totale restauratie. Vraag ons een offerte.

Neem direct contact met ons op

RDW erkend
Altijd de grootste keuze in echte klassiekers
Privacy Policy  -  Algemene voorwaarden  -  Sitemap  -  Copyright © Stolze Classic Cars  -  realisatie: VorminStijl